2008/Donate/jv

<skin>Tomas</skin>


Bab Wikimedia Foundation

» Wacanen Lapuran Taunan 2007-08

» Pitakonan lan Wangsulan

» Luwih cetha bab transparansi

Komentar para panyumbang

» Pirsani saran-saran saka panganggo lan panyumbang kaya panjenengan.

Mitra lokal
Wikimedia Foundation diréwangi déning jaringan 39 mitra lokal sukarila ing saindhenging donya. » Pelajari lebih lanjut
Last modified on 1 October 2010, at 21:26